Лъчезар Белански- политология трети курс (2007-2008),  Пловдивски университет " Паисий Хилендарски "  

условието на задачата

 

Лидерът на юсмените решава:

 

 

                    

(втори етап)

 

Игрова задача:

 

           

Като голям патриот и лидер на Люх бих предприел следните действия за да запазя цалостта и едиството на Хиксландия:

-         Използване на Националната служба за добра сигурност (НСДС) за внедряване на агенти в редиците на майните.По този начин своевременно ще научаваме информация за бъдещите действия на майните и ще могат да се вземат мерки за предотвратяването им.

-         Използване на националните медии, като мощно средство за информация и формиране на общественото мнение, за пропаганда срещу действията на майните и обявяването им като противоконституционни.

-         Стартиране на масова кампания , която да разкрива незаконните практики и екстремистки действия на организацията на майните и нейните лидери, като по този начин се цели намаляването на популярността им.

-         Предоставяне на възможности на майните за участие в управлението на Хиксландия като по този начин ще се намали желанието им за автономия , тъй като техните интереси ще бъдат защитавани от представители на собствния им етнос.

-         Търсене на подкрепа от някоя от Великите сили или Международна организация , която чрез влиянието си в международното пространство да разпространи идеята за незаконните действия на майните.

Пълната стенограма на Кръглата маса (1990) Защо преходът беше такъв? Идейната криза, властта на кликите и homo transcurrens ☼  Новите йерархии ☼  СРЕДНАТА КЛАСА☼  КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ И ЩАСТИЕТО ☼ 

Copyright 1997-2007 OMDA Ltd All rights reserved.