Атанас Мишев - политология трети курс (2007-2008),  Пловдивски университет " Паисий Хилендарски "  

условието на задачата

 

Лидерът на майните решава:

 

 

          

 

Първа част позиция на майните:

● Лидерът на майните Елем открива закритото заседание на ръководството на организацията, в което ще се обсъждат възникналите ситуации.

● Елем знае за буйната кръв на своя народ и за желанието му за пълна автономия и за това изнася реч, която кара участниците в събранието да разкрият и най-съкровените си желания за борба и пълна свобода.

● След ужесточени разговори, спорове и съглашения се стига до това, че майните трябва да се отцепят от Хиксландия и да създадът своя собствена държава, като използват точно благоприятните условия, които им предоставя независимостта на Косово и световните тенденции за момента.

● Всички на това събрание знаят, че средата, в която се намират в момента и много нестабилна и решения трябва да се взимат бързо.

● Подвласни на емоцията майните взимат бързи решения, които по-късно ще разберат, че са им коствали много!

● Взима се решение преврата и отцепването да се направи с цената на всичко, дори и кръвопролития. Все пак за майните свободата е всичко!

● Предстоят съдбоносни моменти, които ще определят бъдещето на майните на територията на Хиксландия.

Пълната стенограма на Кръглата маса (1990) Защо преходът беше такъв? Идейната криза, властта на кликите и homo transcurrens ☼  Новите йерархии ☼  СРЕДНАТА КЛАСА☼  КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ И ЩАСТИЕТО ☼ 

Copyright 1997-2007 OMDA Ltd All rights reserved.