КУЗОВ

 

Елена Андеева

 

Спомняте ли си за господин Владимир Кузов? Да, точно така, онзи депутат от НС, който беше изправен пред съда за извършването на аморални насилствени сексуални действия срещу 13 годишно момче. Към същия този господин беше издигнато обвинението за хомосексуална педофилия, въз основа на изложените показания на пострадалия. По-късно, за съжаление, потърпевшият младеж отхвърли обвиненията срещу подсъдимия, най вероятно, от страх да не се превърне отново в нечия сексуана играчка. Това, обаче, е друга тема.

 

  Понастоящем, съдебният процес не е приключил,а депутатът Кузов си се придвижва свободно и съвсем безпрепятствено, търсейки нови жертви за задоволяване на сексуалния си глад. Но вероятно, след като достатъчно си изпати от влаченето по съдилища и омотаването в съдебни процедури, “хитрият детелюбец” откри косвен , но едноврменно с това и достатъчно ефективен начин за преоткриване на невинната детска близост. Така на 14 03 2007г. Вестниците публикуваха информация, която в синтезиран вид, представя отчаяните тласъци на Кузов да организира детска изложба, и то специално за деня на детето- 1ви юни. С цел да зарадва нищо неподозиращите дечурлига, подсъдимият за педофилия влязъл в инициативния комитет за изложбата “Моята България”, чиито патрон е, забележете, не кой да е, а г-н Бойко Борисов. Изненадите, обаче, не свършват дотук, защото пресата излезе с информация, че спонсорството на безвъзмезното начинание е било реализирано от “господарката на социалната справедливост”-г-жа Емилия Масларова. Естествено, тя “сън неспала” телефонира рано в сутрешния блок на една нашенска национална телевизия, за да опровергае всякаква нейна намеса в подобно пошло начинание. А г-н Борисов, попарен от мисълта, че генералското му име ще стои редом с това на някаква си подсъдима личност, незабавно оттегли подкрепата си за проекта, а от общината заявиха, че той не желае да бъде патрон на инициативата, ако в нея вземе участие Кузов. Е, г-н Борисов, този път наистина прецакахте малчуганите, защото, с или без вашето участие, конкурсът за детски рисунки май ще се състои. И тогава, кой ако не Супер Бойко ще пази дечицата от ласките на Владомен. За да видим какво ще стане можем само да чакаме, а дотогава- “спете спокойно дечица, защото Кузов ще ви прави изложбица.”

 

 

 

Пълната стенограма на Кръглата маса (1990) Защо преходът беше такъв? Идейната криза, властта на кликите и homo transcurrens ☼  Новите йерархии ☼  СРЕДНАТА КЛАСА☼  КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ И ЩАСТИЕТО ☼ 

 

 

 

Copyright ©1997-2007 OMDA Ltd.  All rights reserved.