август 2004, 16:15

Докога ще търпим да ни калят?!

Боян Дамянов

 

Поредно черно петно бе лепнато през последните дни върху образа на съвременна демократична България.

Известната проститутка от ромски произход Иванка Сливкова – Каката (наричана така не заради напредналата си възраст, а понеже се славела като голяма арабия) била заснета от охранителни камери на будапещенската улица “Ваци”, докато предлагала специална промоция за френска любов (5 евро) на група английски бизнесмени, които се оказали агенти на зловещото британско разузнаване МИ6. Камерата я уловила в момента, когато обяснявала с палец в устата и пет разперени пръста на другата ръка на потенциалния клиент какво точно има предвид.

Още преди скандалът да е гръмнал в унгарската таблоидна преса, нейният сутеньор изпратил SMS на БНТ, в който категорично се заявявало, че всъщност тя работела под прикритие, за да разобличи унгарските мъже като най-похотливи и склонни към изневяра в света. Въпросният сутеньор, пожелал анонимност, заяви впоследствие в нарочно интервю, че за три месеца Каката вече била успяла да разобличи над 750 унгарци като особено податливи на съблазън и незаслужаващи доверието на съпругите си.

Вместо на унгарци както обикновено, обаче, този път Каката била налетяла на англичани, понеже не знаела чужди езици, макар че от малка проституирала по цяла Европа.

Според мнозинството от българските таблоидни издания, очевидно г-ца Сливкова е станала жертва на мащабен заговор на британските тайни служби, инспириран от Даунинг Стрийт, за затягане на визовия режим за български туристи, спортисти, парламентаристи и редови проститутки на Острова.

Говорител на ромската махала в Кюстендил, пожелал анонимност, сподели, че междувременно г-ца Сливкова била напуснала по спешност Будапеща в неизвестна посока, за да извърши независимо разследване на случая. Запитан дали тя възнамерява да съди британското разузнаване и неговите агент-провокатори, той отклони въпроса с обяснението, че трябвало първо да се изгледа видеозаписът, за да се установи дали точно палецът на Каката е бил в устата й.

Начало    Горе


© 2002-2004 Още Инфо