"Новото време" с парламентарна група от утре
 

http://www.vsekiden.com/news.php?topic=1&id=4505
Политика  
   
 
 

Депутатите от клуба "Новото време" се отделят в самостоятелна парламентарна група, която ще регистрират утре в Народното събрание. Според представители на новата група неин председател ще е Мирослав Севлиевски, Борислав Цеков, Радослав Коев, Юлиана Дончева и Румяна Георгиева ще са заместник-председатели.

В парламентарната група влизат 11 народни представители, сред които Емил Кошлуков, Недялко Калъчев, Ралица Агаин, Клара Петрова, Величко Клингов, Лили Кръстева. Напусналата групата на НДСВ Мима Ненкова, която беше и член на "Новото време", все още не е дала отговор дали ще се присъедини към групата или ще отиде при Мозер и Праматарски. Името на поредната парламентарна формация ще е "Новото време".

Депутатите от групата ще обявят официално излизането си от групата на НДСВ утре и ще представят целите и задачите си, както и това дали ще направят своя партия.

По-рано днес Димитър Ламбовски, който също е член на дискусионния клуб, заяви, че е отминало времето за учредяване на нова дясна партия от средите на Новото време". Ако се създаде партия "Новото време", това ще бъде втора подобна формация, която се учредява от депутати, областни управители и активисти на НДСВ, добави Ламбовски. Той оцени дейността на клуба като незадоволителна и се оплака, че са провеждани селективни срещи, на които са канени само членове на "Новото време, без да се генерират идеи. Ламбовски се чувствал добре като вътрешна опозиция в НДСВ.
 


08-03-2004
 

 


Защо "приказка"? | Земята на българите | Народът на България | История | Етнография и фолклор | Българска кухня | Хайд парк

 

Карта на сайта

Христоматия "Омда" 

Библиотека "Омда"

Големите промени

Студентски форум

Гише "Справки"


Copyright 1998-2011  OMDA Ltd. Всички права запазени